Kanaki z tatarem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tatar

    30 dag
  • sól

  • pieprz

  • przyprawa do zup i potraw w płynie Kucharek

  • oliwa

  • cebula

    1/2 sztuka
  • korniszony

    2 sztuki
  • grzybki marynowane

    1/2 szklanka
  • przepiórcze jaja

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę siekamy, łączymy z tatarem i pozostałymi przyprawami, dokładnie mieszamy. Smarujemy kanapki tatarem, na wierzchu układamy posiekanego ogórka, grzybki. Na wierzch kanapki wybijamy żółtko z jajka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat