Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior z patelni

Inna (szybsza) wersja panierowanego kalafiora;)
Kalafiora włożyć do osolonej wody i zostawić na 10 min, by ewentualne robaczki go opuściły. Następnie opłukać, podzielić na różyczki i ugotować. Osączyć z wody. na patelni rozgrzać masło, przełożyć na nie porcje kalafiora. Smażyć, mieszając od czasu do czasu i posypać bułką tartą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak