Kalafior z bułeczką i cebulką

Kalafior z bułeczką i cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

  • cebulka

  • tłuszcz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalafiora ugotować do miękkości , odcedzić wyjąć na talerz na patelnie wylewamy tłuszcz , oliwa cokolwiek , podsmażamy cebulkę drobniutko posiekaną dobrze podsmażoną a na to sypiemy bułkę tartą i polewamy kalafiora na talerzu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Edyta38

12.06.2011 19:26
fajne

ElizaT

07.04.2011 19:44
piękne fotki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat