Kalafior z bułeczką i cebulką

Kalafior z bułeczką i cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

  • cebulka

  • tłuszcz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kalafior z bułeczką i cebulką

Kalafiora ugotować do miękkości , odcedzić wyjąć na talerz na patelnie wylewamy tłuszcz , oliwa cokolwiek , podsmażamy cebulkę drobniutko posiekaną dobrze podsmażoną a na to sypiemy bułkę tartą i polewamy kalafiora na talerzu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Edyta38 12.06.2011 19:26
fajne
ElizaT 07.04.2011 19:44
piękne fotki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat