Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 szt
jajko 5 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior w panierce

kalafiora oczyścić z liści, podzielić na różyczki a następnie ugotować w osolonej wodzie, następnie różyczki kalafiora kolejno zanurzać w jajku, bułce tartej jeszcze raz w jajku i w bułce..następnie smażyć na złoty kolor na głębokim oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 13.12.2014 14:22
świetny kalafiorek :P
kate.500 11.08.2012 13:27
apetycznie wygladaja
hahanka 01.08.2012 17:38
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak