kalafior w bułce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    4 łyżki
  • masło

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kalafior ugotować w osolonej wodzie . Odcedzić i podzielić na różyczki. Masło rozpuścić w rondelku, dodać bułkę tartą i kalafior. dokładnie wymieszać i poddusić na małym ogniu 2-3 minuty.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat