Kalafior opiekany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na rózyczki i obgotowywujemy w osolonej wodzie,
odsączamy i panierujemy w jajku i bułce tartej.
Do jajka dosypuje przyprawę grilową prymat co daje inny nowy smak .polecam wypróbowanie :)
Smażymy na oliwie na złoty kolor :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IrenaM 28.01.2012 11:35
nie pomy?la?abym o tej przyprawie do tego
Monika192 30.03.2011 12:19
uwielbiam
Ania68 25.01.2011 22:51
ciekawe danie :)
anja3107 16.12.2010 15:34
uwielbiam taki kalafior
Faustyna 27.10.2010 09:16
Bardzo lubię kalafior. Szczególnie ten w panierce:)
danutaw50 07.10.2010 17:15
Przeciez kalafir jest niskokaloryczny ! Ja tez uwielbiam :)
buksiak12 15.09.2010 14:12
pycha
tulipan 02.09.2010 19:36
Mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat