Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaktajl porzeczkowo-malinowy

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

maliny świeże 150 gram
porzeczki czerwone 100 gram
jogurt naturalny 1 kubeczek
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: kaktajl porzeczkowo-malinowy

Owoce myjemy.Porzeczki obieramy z ogonków. Wrzucamy porzeczki i maliny do blendera ,dodajemy jogurt i miksujemy na gładki mus. Opcjonalnie koktajl dosładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

VioletoweKucharzenie 28.08.2015 08:48
ale piękny kolorowy!
dollce 26.08.2015 23:08
Wygląda apetycznie
kloruś 26.08.2015 22:20
chętnie bym skosztowała!
IKrakowianka 26.08.2015 21:08
prosty i pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak