kakrówka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karczek

    800 g
  • papryczka chili

    30 g
  • Grill przyprawa klasyczna Prymat

    do smaku
  • czosnek

    3 szt szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso wyciąć po 150 g , z reszty składników zrobić zaprawę odstawić na 12 godz, po 12 godz grilować

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna Jussstiii 18.12.2011 09:36
też tutaj wielu rzeczy nie rozumiem ;/
Krycha53 27.08.2011 17:23
Wiesz co, Mateusz,żeby uczyć innych ( a wstawiając przepisy to właśnie robisz) musisz się sam dużo jeszcze, jak widać, nauczyć. Twoje przepisy naprawdę jeszcze nie nadają się do publikacji! A wyciąć nie = wyporcjować.
Mateusz20 27.08.2011 13:40
wyciąć = wyporcjować / zaprawę wymieszać i połączyć z mięsem.
SmacznaPyza 27.08.2011 12:21
co to znaczy \"mięso wyciąć\"? skąd?! i co z zaprawą - odstawić ją samą na 12 h? i co to jest ta tytułowa \"kakrówka\"?!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat