Przepis i sposób przygotowania na: Kakaowe ciasto z jabłkami i kokosem
Kroki postępowania
Smacznego :)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
cukier puder | 3 łyżki |
żółtko jajek | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | |
kakao | 2 łyżki |
margaryna | 250 g |
śmietana | 1 łyżka |
białko | 5 sztuk |
cukier drobny | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
olej | 0,5 szklanki |
aromat waniliowy | |
wiórki kokosowe | 200 g |
jabłka | |
cukier | |
woda | |
cynamon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: