Kajmakowe trufelki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Na trufelki

  • herbatniki

    100 g
  • masa krówkowa

    o smaku kajmaku 2,5 łyżki

Dodatkowo

  • wiórki kokosowe

    według uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Herbatniki drobno mielimy.
2. Dodajemy kajmak. Mieszamy masę.
3. Formujemy trufelki i obtaczamy w wiórkach.
4. Gotowe! Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat