Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kabaczek z szynką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabaczek 4 plaster
szynka szwarcwaldzka 4 plaster
ser feta 20 dag
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
olej 1 łyżka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kabaczek z szynką

Z kabaczka wyciąć 4 grube plastry .Gotować w osolonej wodzie około 5 min. Ostudzić.
Plastry szynki przesmażyć na oleju. Ostudzić.
Ser feta utrzeć z tuńczykiem ,dodać pieprzu do smaku.
Plaster (miseczkę)kabaczka wyłożyć szynką szwarcwaldzką i wypełnić farszem serowym.
Podawać z keczupem ,sosem pomidorowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabi44 16.10.2013 19:37
Jaki wiosenny ten jesienny kabaczek.Piękne danko.
Beata999 16.10.2013 19:26
Piękne i na pewno smaczne.Wszystko co dobre zazwyczaj wymaga pracy.
kokoszka
kokoszka 16.10.2013 11:29
pysznosci na obiad
Paolcia 16.10.2013 09:22
bardzo pyszny przepis :)
Aga-25 16.10.2013 08:27
dobre to na pewno
Agnieszka-87-25 16.10.2013 07:57
ładnie i to bardzo
gosia561 16.10.2013 02:31
ale pracochłonne podanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak