Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kabaczek faszerowany mielonym mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kabaczek 1 sztuka
mięso mielone 500 g
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: Kabaczek faszerowany mielonym mięsem

Kabaczek przekroić i wyjąć nasiona. Mięso mielone wymieszać z solą pieprzem i surowym jajkiem. Nafaszerować kabaczka, a wierzch posypać startym żółtym serem. Piec 45-60min w 190 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 03.09.2012 16:32
dobre, ale jeszcze nie spróbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak