Składniki:
jogurt naturalny | 800 g |
cukier puder | 6 łyżki |
galaretka agrestowa | 1 |
galaretka niebieska | 1 |
galaretka brzoskwiniowa | 1 |
syrop z brzoskwin | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
brzoskwinie w puszce | 4 połówki |
jogurt naturalny | 800 g |
cukier puder | 6 łyżki |
galaretka agrestowa | 1 |
galaretka niebieska | 1 |
galaretka brzoskwiniowa | 1 |
syrop z brzoskwin | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
brzoskwinie w puszce | 4 połówki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: