Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jogurt bananowo-waniliowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

banan 1 szt.
jogurt naturalny 200 ml
laska wanilii 1 szt.
cukier trzcinowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jogurt bananowo-waniliowy

Banana obrać, pokroić na kawałki. Z laski wanilii wyjąć czubkiem noża ziarenka. Jogurt naturalny przelać do wysokiego naczynia. Wrzucić banana, ziarenka wanilii, cukier trzcinowy i zblendować na jednolitą masę. Spożyć po przygotowaniu.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak