Jogurt bananowo-waniliowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • banan

    1 szt.
  • jogurt naturalny

    200 ml
  • laska wanilii

    1 szt.
  • cukier trzcinowy

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banana obrać, pokroić na kawałki. Z laski wanilii wyjąć czubkiem noża ziarenka. Jogurt naturalny przelać do wysokiego naczynia. Wrzucić banana, ziarenka wanilii, cukier trzcinowy i zblendować na jednolitą masę. Spożyć po przygotowaniu.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat