Przepis i sposób przygotowania na: Jeżynowy pleśniak
Kroki postępowania
Smacznego!
mąka | 1/2 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
żółtko jajek | 4 szt |
kwaśna śmietana | 2 łyż |
cukier trzcinowy | 3/4 szkl |
margaryna | 1 kostka |
kakao | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
jeżyny | 1 1/2 szkl |
cukier trzcinowy | do smaku |
białko | 4 szt |
cukier trzcinowy | 1/2 szkl |
budyń waniliowy | 1 szt |
sól | szczypta |
jeżyny | 1/2 szkl |
biała czekolada | 2 szt |
papier do pieczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: