Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jeżyki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż preparowany 300 gram
krówki 300 gram
masło 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: jeżyki

Masło i krówki rozpuszczamy w kąpieli wodnej,żeby sie nie przypaliły,dodajemy ryż prażony(preparowany)i mieszamy.Z powstalej masy lepimy kulki i schladzamy je w lodówce.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 04.03.2012 22:17
lubię je
octo 28.01.2012 23:01
o nigdy nie robilam czego? takiego
gusia1000 27.11.2011 16:48
Znakomitość, tylko to robić.
Justyna Jussstiii 26.07.2011 20:06
super
Kuchareczekjeden 23.05.2011 11:20
super
alaaa 29.04.2011 18:19
pycha
Izabela28 18.04.2011 13:10
pyszności:)
mala2021 01.04.2011 12:40
mmm pychota...... moja mama kiedyś je robiła
Misiakova 20.03.2011 20:06
mniam mniam, dodać do tego trochę bakalii...
ilka_86 15.03.2011 15:40
pychotki:)
AgaS10 14.02.2011 09:57
fajne...często dawniej to robiłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak