Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyk
Kroki postępowania



(Ciemny biszkopt powstał dzięki dodaniu kakao do ciasta)







Jeżyka trzymamy w lodówce :)
SMACZNEGO :)

biszkopt jasny |
1 sztuka
|
biszkopt ciemny |
1 sztuka
|
śmietana 30% |
500 ml
|
kakao |
do smaku
|
śmietan fix |
1 opakowanie
|
migdały |
70-80 gram
|
cytryna |
1/2 sztuki
|
cukier |
2 łyżki
|
brandy |
2 łyżki
|
woda |
1 szklanka
|
dżem porzeczkowy |
3-4 łyżki
|
czekolada gorzka |
4-5 kostek
|
cukier puder |
4-5 łyżki
|
rodzynki |
3 sztuki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: