Jeżowiec

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białko

    1 szklanka
  • cukier

    1 szklanka
  • mąka

    1 szklanka
  • mak

    1 szklanka
  • tłuszcz

    1/2 szklanki
  • proszek do pieczenia

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać resztę składników. Mak wypłukać i wysłuszyć. Piec ok 30 min.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mirosława4 22.07.2012 22:13
fajna nazwa :)
zuzanna_z 25.04.2012 13:08
smaczne
eli82 09.04.2012 19:05
ciekawe
KasiaK90 14.03.2012 08:33
super
Rybciia 21.02.2012 15:45
super
Magda60 10.02.2012 10:00
pyszne
kielcok1 23.12.2011 13:36
fajna nazwa
ajres 01.11.2011 21:25
oj tak
piotereq 30.09.2011 10:31
pomysłowe
novita23 16.08.2011 09:47
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat