Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jednogarnkowiec wiosenno-letni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 2 szt
ziemniaki 4 szt
por 1/2 szt
woda 1 szklanka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
sól do smaku
kabaczek 2 szt
karkówka 400 bez kości
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jednogarnkowiec wiosenno-letni

Mięso pokroić w kostkę, obsypać przyprawą kucharek, podsmażyć na gorącym tłuszczu.
Do garnka wlać wodę i pokrojone w kostkę wszystkie warzywa. Dodać podsmażone mięso i dusić na małym ogniu ok. 20 min. Na koniec doprawić do smaku i gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aga123 19.06.2013 20:57
Ja daję wszystkie warzywa, ziemniaki młode, a cukinia ze skórką. Razem wszystko duszę.
SmacznaPyza 18.06.2013 11:36
czy wszystkie warzywa wrzucasz jednocześnie ? ziemniaki potrzebują więcej czasu na ugotowanie niż cukinia, nawet jeśli ją grubiej pokroimy
Mniam 18.06.2013 07:46
Lubię dania jednogarnkowe.
beniaminek 17.06.2013 22:30
fajne danie
gosia561 17.06.2013 21:30
ciekawy ten przepis
Pyszota 17.06.2013 21:13
super przepis
iwi 17.06.2013 20:59
Super danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak