Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarzynowa zupka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 30 dg
marchew 3 szt
kalafior 1 szt
fasola szparagowa 20 dg
ząbek czosnku
pieprz
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
przyprawa do zup
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowa zupka

Żeberka umyć i włożyć do garnka z wodą. Mały kalafior umyć i podzielić na różyczki, wrzucić do garnka. Marchew pokroić w kostkę, umyć i do garnka. Fasolkę również umyć i wrzucić do garnka. Czosnek pokroić na drobno i wrzucić do garnka. Gotować ok. 30 min. Dodać pół łyżeczki soli. Gotować jeszcze przez pół godziny. Doprawić pieprzem, warzywkiem i maggi. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 01.10.2012 16:35
super:)
Mati3 01.10.2012 16:17
pyszna, moja ulubiona:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak