Składniki:
jarmuż | 8-10 liści |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
masło klarowane | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
bulion | 0,5 litra |
jarmuż | 8-10 liści |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
masło klarowane | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
bulion | 0,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: