Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko w łódeczce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 2 plastry
jajko 2 sztuki
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko w łódeczce

Olej rozgrzewamy na patelni i kładziemy plastry mortadeli. Podsmażamy z obu stron aby powstały " łódeczki". Następnie wybijamy jajka w środek "łódeczki" i solimy. Smażymy do momentu aż białko się zetnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 11.06.2013 13:23
smaczne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak