Jajka z sosem majonezowo- keczupowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    4 łyżki
  • keczup

    1 łyżka
  • jajko ugotowane na twardo

    5 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż. Majonez zmiksować z keczupem, sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki jajek ułożyć na półmisku i smarować je sosem majonezowo- keczupowym.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 17.12.2013 21:19
pyszne śniadanie
IKrakowianka 13.08.2012 21:07
ubię takie przystawki
Katarzyna/kate1980 25.05.2012 21:38
super
kielcok1 13.04.2011 16:24
ale jaja!
rakow2 17.01.2011 15:38
niesamowity przepis
marta639 17.09.2010 17:02
Ciekawe.
linka1312 16.09.2010 21:58
jajeczka...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat