Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 5 szt
pieczarki 30 dag
cebula 1 szt
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z pieczarkami

Jajka gotujemy na twardo. Następnie dzielimy wzdłuż na pół i wyjmujemy żółtka. Cebulę i pieczarki kroimy w drobną kostkę. Cebulę przyrumieniamy na patelni, potem dodajemy pieczarki i dalej smażymy. Pod koniec przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość studzimy i dodajemy żółtka i łyżkę majonezu. Przygotowanym farszem napełniamy połówki jaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 12.04.2013 09:12
wyglądają apetycznie
Rafał10 23.01.2013 19:18
bardzo fajny przepis
mikrusiak 23.01.2013 19:17
interesujące...;P
Monika58 23.01.2013 19:04
smaczna przekąska
gosia56 23.01.2013 18:40
pycha
Magda24 23.01.2013 18:16
smaczne
IwonaKa 23.01.2013 18:06
świetne,na pewno pycha
Krzysztof15 23.01.2013 17:48
ciekawe
Marta1986 23.01.2013 17:13
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak