Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z nadzieniem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonezu 1 łyżka
posiekanej rzezuchy 1 łyżka
posiekanego szczypiorku 1 łyżka
posiekanej natki pietruszki 1 łyżka
sól himalajska do smaku
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z nadzieniem

Jajka obrać i przekroić na pół. Z każdej połówki wydrążyć żółtka i umieścić je w miseczce. Do żółtek wsypać posiekane składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz do smaku. Żółtka połączyć z resztą składników i napełniać nadzieniem wydrążone połówki jajek. Po napełnieniu można jajka dowolnie udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 03.07.2013 19:35
super przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak