Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z mięsnym nadzieniem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1
czubata łyżeczka 1
ćwikły z chrzanem
czubata łyżka 1
posiekanego szczypiorku
plaster łopatki pięciominutówk 1
sól himalajska do smaku
czarny pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z mięsnym nadzieniem

Jajka obrać, przekroić na połówki i do miseczki wydrążyć żółtka. Plaster łopatki pokroić w drobniutką kostkę. Do żółtek dodać majonez oraz ćwikłę i wymieszać nadzienie rozdrabniając żółtka. Następnie dodać szczypiorek i łopatkę oraz doprawić do smaku i ponownie wymieszać. Nadzienie nakładać na białka i układać na talerz. Podawać zaraz po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 23.09.2013 17:10
pyszne jajka
Monika10 03.07.2013 21:13
bardzo dobre
iwi 03.07.2013 20:14
super jedzonko
Megg 03.07.2013 20:07
super nadzienie do jajeczek
MagdaXXX 03.07.2013 20:07
mniam ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak