JAJKA Z MAKRELĄ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    8
  • makrela wędzona

    1
  • majonez

    łyżeczki 2-3
  • natka pietruszki

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli usuwamy ości i mięso dzielimy na kawałki i wkładamy do miski. Ugotować jajka, przekrawamy je na pól - biała odkładamy.
Żółtka dodajemy do makreli i rozgniatamy widelcem. Dodajemy majonez i pieprz i mieszamy.
Wrzucamy natkę pietruszki i mieszamy. Wkładamy do białek i dekorujemy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 15.10.2011 13:29
dobre na kanapki
kielcok1 06.09.2011 16:10
smaczne
cukiereczek 20.08.2011 12:30
super
rakow2 24.03.2011 15:18
dobre na kanapki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat