Jajka z majonezem i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • sól i pieprz

  • majonez

  • szczypiorek

  • sałata masłowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy, a następnie przekrajamy na pół i przystrajamy majonezem i posiekanym szczypiorkiem. Podajemy ułożone na sałacie i przyprawiamy przed podaniem :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat