Jajka z majonezem

Jajka z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    do smaku
  • szczypiorek usiekany

    do smaku
  • rzodkiewka

    do smaku
  • jaja na twardo

    10 szt
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy i przekrawamy na pół. Dekorujemy majonezem i szczypiorkiem lub rzodkiewką. Szybkie, smaczne danie, które ja często podaję razem w półmiskiem wędlin.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewelina38

25.11.2013 13:02
tradycyjne jajeczka, uwielbiam takie :)

Grazyna0211

02.10.2013 13:53
smaczna kolacja

IwonaKa

06.08.2013 00:45
pycha,też takie robię

Katarzyna59

12.04.2013 19:44
bardzo lubię

Ela15

23.02.2013 09:21
lubię

Gosia20

31.07.2012 14:46
mmm jajeczka

berys18

23.07.2012 09:15
pyszne jajeczka

[email protected]

02.05.2012 10:54
super poezja

[email protected]

02.05.2012 10:54
super poezja

olkaaa

24.04.2012 10:31
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat