Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
drobno pokrojony por 2 łyżki
sól
pieprz
żółty ser 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić wzdłuż na połowy. Wyjąć żółtka i rozkruszyć widelcem. Dodać por i ser. Oprószyć solą i pieprzem i wymieszać. Dodać majonez. Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek. Majonezu dodajemy troszkę, by farsz nie był za rzadki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 02.05.2013 23:25
Dziękuję za miłe komentarze.
Ola1984 02.05.2013 20:35
Lubię jajka faszerowane. Często robię także pastę z serem i jajkami.
bogusia19 02.05.2013 14:52
pieknie podane
dodi 02.05.2013 14:42
na pewno przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak