Jajka z chrzanem

Jajka z chrzanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan tarty

  • sól

  • pieprz

  • ocet 10 %

  • jajko ugotowane na twardo

    4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować ,obrać pokroić na drobno.Chrzan zetrzeć i dodać do jajek, doprawić solą , pieprzem i octem.Wszystko razem wymieszać i potrawa gotowa.Super smakuje na śniadanie na wielkanocnym stole.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pestka 13.01.2014 09:43
pyszne śniadanie
caralajna 05.08.2012 21:11
smaczne są takie ja jeszcze jogurt dodaje żeby za ostre nie były
jolanta19 09.04.2012 15:50
Jak jest chrzan świeży to tylko kilka kilka kropli
treonina 09.04.2012 00:16
przepis godny wypróbowania, bardzo prosty i szybki w wykonaniu, tylko jakoś mnie ten ocet nie przekonuje... ile go dodajesz?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat