Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w wiosennym sosie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
rzeżucha 1/2 łyżki
kiełki rzodkiewki 1/2 łyżki
sól i pieprz
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka
sól do smaku
papryka marynowana Smak 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w wiosennym sosie

Kiełki rzodkiewki i rzeżuchy drobno siekamy. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym. Do sosu dodajemy posiekane kiełki, mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem. Jajka kroimy na pół, a paprykę drobno siekamy. Jajka polewamy sosem, a na wierzchu układamy pokrojoną paprykę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MonikaW 06.03.2017 14:40
Dziękuję za miłe słowa
mirosława4 06.03.2017 13:29
bardzo dobre
ewelinapac 06.03.2017 12:51
szybkie i smaczne
Ola1984 06.03.2017 12:24
Pyszna propozycja nie tylko na przekąskę, ale także na śniadanie :)
AZgotuj 06.03.2017 11:14
pyszne jajeczka:)
Mniam 06.03.2017 11:01
Na pewno bardzo smaczne :)
Bożena Matuszczyk 06.03.2017 10:53
Pomysłowo i smacznie.;)
olkaaa 06.03.2017 10:19
już dawno nie robiłam
SzczyptaChili 06.03.2017 10:00
Prosto i pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak