Jajka w sosie tatarskim

Jajka w sosie tatarskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1
  • majonez

    3 łyżki
  • jajko

    4
  • sól

  • śmietana

    2 łyżki
  • ogórki konserwowe

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ugotować zalać zimną wodą i obrać .Jajka przekroić na pół cebule obrać i drobno posiekać pieczarki i ogórki pokroić w kostkę .Warzywa wymieszać z majonezem i śmietaną doprawić do smsku solą i pieprzem .Przygotowanym sosem polać jajka

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marzencia2007 27.04.2013 17:29
pyszności :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat