jajka pod pierzynką

jajka pod pierzynką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 szt
  • ser żółty

    20 dkg
  • majone

    3 łyżki
  • rzodkiew

    1 szt
  • groszek konserwowy

    1 puszeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo kroimy wzdłuż układamy na listku sałaty żołtkiem do góry. posypujemy zółtym serem, smarujemy majonezem a na majonez posypujemy groszkiem konserwowym oraz odrobina startej rzodkiewki

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krystyna330 07.09.2013 21:42
ciekawy przepis
Kate131 20.10.2012 08:44
ciekawe
jignasiak7 09.01.2011 12:16
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat