Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane wiosennym farszem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
rzodkiewka kilka sztuk
ogórek sałatkowy 1/2 sztuka
majonez 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane wiosennym farszem

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka. Do żółtek dodajemy pokrojony w drobną kostkę ogórek.
Krok 1 - Jajka nadziewane wiosennym farszem foto
2
rzodkiewkę, majonez oraz przyprawy.
Krok 2 - Jajka nadziewane wiosennym farszem foto
3
Całość dokładnie mieszamy.
Krok 3 - Jajka nadziewane wiosennym farszem foto
4
Farszem nadziewamy jajka. Smacznego!
Krok 4 - Jajka nadziewane wiosennym farszem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 29.05.2013 21:42
pyszne jajeczka
beniaminek 29.05.2013 20:51
fajne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak