Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane kiszonym ogorkiem.:)))

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
ogórki kiszone 2 szt
mala puszka sardynek
cebula biała 1 szt
majonez
sól, pieprz mielony

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane kiszonym ogorkiem.:)))

Jajka ugotowac na twardo,ogorek i cebulke kroimy bardzo drobno.Studzimy jajka,obieramy ze skorupek,kroimy na rowne polowy.Do miseczki wkladamy zoltka,ugniatamy widelcem aby powstala masa,nastepnie dodajemy sardynki(nalezy dodawac male ilosci i mieszac dokladnie)ile kto uwaza,nastepnie dodajemy,cebulke,ogorek kiszony.Solimy i pieprzymy do smaku.Dodajemy majonez. Polowki bialek solimy i pieprzymy w srodku,nastepnie wypelniamy masa.Ukladamy farszem do gory,nakladamy mala ilosc majonezu.Mozna wykoñczyc szczypiorkiem.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 11.10.2010 09:44
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak