Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 10 dag
serek topiony 1 trójkącik
majonez tradycyjny 1 łyzka
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane

Jajka przekroić wzdłuż na pół i wyjąć żółtka. Szynkę pokroić w drobniutką kostkę. Żółtka rozetrzeć z serkiem topionym, majonezem i musztardą. Dodać szynkę, wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Masą napełnić połówki białek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 24.06.2013 22:48
fajna przekąska
Anka1 09.03.2012 13:55
pysznie wygląda. spróbuje przy najbliższej okazji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak