Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka gotowana 150 g
majonez 2 łyżki
koper
śmietana 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól
Pieprz biały mielony Prymat
jajko ugotowane na twardo 10

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane

Obrane jajka przekrajać wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Szynkę drobno pokroić, połączyć z majonezem i doprawić. Przygotowaną masą wypełnić białka i posypać posiekanym koperkiem. Żółtka utrzeć ze śmietaną i musztardą, gdy masa jest jednolita włożyć ją do woreczka z końcówką i udekorować wierzch jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak