Jajka na twardo – propozycja podania

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • maojonez

    10 łyżeczek
  • oliwki zielone

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupki, kroimy na pół i układamy na półmisku. Następnie na każdej połówce układamy odrobinę majonezu. Całość dekorujemy oliwkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smakowita 01.06.2012 12:42
same wspaniałości !
Goya 23.10.2011 17:42
ładnie
Goya 23.10.2011 17:41
ładnie
AGNIESZKA144 21.06.2011 20:44
szlicznie wyglądają
polly66 12.01.2011 22:02
juz czuję wielkanoc:P L)
pacpaw 21.11.2010 21:46
super pomysł
Izabela/bella81 21.11.2010 21:19
zwykłe jaja, a jak pięknie podane :)
MAR3STA 20.11.2010 23:36
fajnie wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat