Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka koperkowo - pietruszkowe Zewy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5 szt
koperek 1/4 pęczka
natka pietruszki 1/4 pęczka
sól do smkau
Pieprz kolorowy Prymat w młynku do smaku
schab 2 plastry gotowanego
majonez 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka koperkowo - pietruszkowe Zewy

Ugotowane i obrane jajka przekroić na połówki i wydrążyć do miseczki żółtka.
Dodać do nich posiekany koperek i natkę pietruszki a także drobno pokrojony w kostkę schab oraz resztę składników i wymieszać tworząc pastę.
Na każde białko nakładać porcje przygotowanego nadzienia i układać na talerzu.
Podawać na śniadanie lub przekąskę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MałaMi89 08.04.2016 21:08
Fajna przekąska :)
ZEWA 08.04.2016 18:22
dziękuję :)
luna76 08.04.2016 14:48
super przystawka :)
mirosława4 08.04.2016 11:14
smaczne nie tylko na przekąskę
2milutka 08.04.2016 09:49
Smaczne z pewnością ;)
Małgorzata92 08.04.2016 09:24
Smaczna przekąska ;)
krokus 08.04.2016 09:17
pysznie wyglądają
Malinka 08.04.2016 09:16
Lubię faszerowane jaja :)
Motorek 08.04.2016 09:12
pyszne jajka
Maridka19 08.04.2016 08:52
Same pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak