Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane w śmietanie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
masło 2 łyżki
musztarda 2 łyżki
śmietana 1 szklanka
sól do smaku
cukier do smaku
szczypiorek posiekany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane w śmietanie

Jajka ugotować na twardo, obrać, podzielić wzdłuż na połówki. Wyjąć żółtka, rozetrzeć z masłem i musztarda, doprawić solą i cukrem. Połówki jajek napełnić masą, ułożyć na półmisku. Zalać gęstą śmietaną, posypać siekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 01.10.2011 09:34
super
eli82 01.10.2011 09:34
super
Grazyna0211 10.09.2011 12:15
bardzo dobre
Margo1 21.04.2011 07:28
smaczne
magical66 15.04.2011 17:19
smaczne
joanna77 28.03.2011 15:02
mniam,mniam
agata1722
agata1722 12.12.2010 13:33
pyszne
misia53 15.10.2010 10:21
Smaczne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak