Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem z kawiorem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 3 łyżki
kawior 1 słoiczek (czarny)
kawior czerwony 1 słoiczek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem z kawiorem

Jajka ugotowałem na półtwardo. Obrałem, przekroiłem na połówki.
Tuńczyka lekko osączyłem, połączyłem z majonezem. Doprawiłem do smaku. Pastę nałożyłem łyżeczką na połówki jajek, na to kawior, na przemian czarny i czerwony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 22.04.2017 16:37
Prezentują się wspaniale, wykwintnie i bardzo apetycznie:)
Wiesława1 22.04.2017 15:42
Świetna propozycja
Edith85 22.04.2017 15:36
Smakowite :)
bietka 22.04.2017 14:17
smaczne jajeczka :)
bertpvd 22.04.2017 12:06
Pięknie wygląda
Stenka 22.04.2017 11:46
super wyglądają
Franciszek 22.04.2017 11:27
dobre śniadanie modne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak