Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół i powyjmować żółtka. Tuńczyka z puszki odcedzić i rozgnieść widelcem, dodać żółtka jaj, majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem. Farszem napełniać białka jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 19.07.2016 14:38
bardzo ładnie się prezentują
Neetka90 10.04.2013 15:52
oo.. super to wygląda ;)
chrupnij-sobie.pl 05.04.2013 21:33
o Boże! ale pychotki
migotka28 26.03.2013 12:19
ślicznie podane
ajres 26.03.2013 11:56
dobre jajeczka
Janina 24.03.2013 10:49
Bardzo smaczne no i ładnie wyglądają
pajbek 24.03.2013 10:28
Jajka pyszne, ale dekoracja super :-)
Luki 24.03.2013 09:48
super wygląd napewno i smak
Aleksandraa 24.03.2013 09:47
pyszne faszerowane jajka
Agnieszka-87-25 24.03.2013 09:45
a te myszki to świetne są
gottrina 24.03.2013 09:45
lucie takie jajeczka, w sam raz na świeta
Monika-twin 24.03.2013 09:17
ale ładnie wyglada
ewka1978 24.03.2013 09:11
śliczne myszki a jajka na pewno pyszne
Anna133 24.03.2013 09:08
wow jakie cudne
Zosia1 24.03.2013 09:01
super smaczne i urocze.Brawo za pomysł
Piter 31 24.03.2013 08:44
Świetne,super wyglądają.
kriko 24.03.2013 08:30
lubie takie
Krzysztof15 24.03.2013 08:22
super jajeczka pycha
Konczi 24.03.2013 08:21
bardzo apetyczne i takie już świąteczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak