Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 10 szt
Szczypiorek cienki 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez tradycyjny
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka gotujemy na twardo. Gdy przestygną kroimy je na pół i wyjmujemy żółtka. Tuńczyka łączymy w żółtkami i posiekanym szczypiorkiem. Wszystko rozdrabniamy widelcem. Dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowaną pastą napełniamy połówki białek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 09.01.2013 15:57
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak