Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane rybą z serem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
łosoś z puszki w sosie własnym 1 puszka
parmezan starty 3 łyżki
majonez 2 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane rybą z serem

Jajka gotować 12 minut, następnie ostudzić i obrać. Każde jejko przekroić na pół i wyciągnąć żółtko do miseczki. Łososia odcedzić, dodać do żółtek razem z parmezanem, sokiem z cytryny i majonezem. Wymieszać doprawić solą i pieprzem, ponakładać z powrotem do białek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 03.05.2017 12:50
pomysłowy farsz
IwonaKa 11.05.2016 16:07
super ten farsz
Ela15 17.11.2014 13:33
ciekawy farsz
marcia15 07.10.2014 17:36
fajny pomysł na farsz :)
agnieszka214 07.10.2014 16:30
bardzo smacznie wyglada
izapozdro 07.10.2014 16:09
na pewno smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak