Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt.
pieczarki 25 dkg
cebula 1/2 szt.
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
majonez 2 łyżki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą

Pieczarki i cebulę obrać, drobno posiekać, wrzucić na patelnię, posypać Kucharkiem i podsmażyć na patelni. Jaja ugotować na twardo i przeciąć wzdłuż na pół i wyjąć żółtka. Wystudzone pieczarki i cebulkę wymieszać z żółtkami dodając łyżkę majonezu. Farsz wsadzić do białek i ładnie udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 17.12.2012 12:38
wspaniałe...';]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak