Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
pieczarki 15 dag
sól
pieprz
majonez 1 łyżka
śmietana 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupki, przekroić na pół i wydrążyć żółtka. Pieczarki obrać , pokroić w drobną kostkę i podsmażyć. Żółtka zmiksować blenderem z majonezem i śmietaną, dodać pieczarki, sól , pieprz i wymieszać. Jajka nafaszerować gotową masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kecaj0075 04.04.2013 19:43
niebo w gębie:)
Łukasz15 04.04.2013 17:28
Bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak