Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 3 sztuka
masło 1 łyżeczka
majonez 2 łyżeczka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 4 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka przecinamy na połówki, wyciągamy żółtka i ucieramy z majonezem, startymi na drobnych oczkach i podsmażonymi na maśle pieczarkami, solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy dowolnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 17.02.2014 08:08
fajny pomysł na jajeczka ;)
Laila2786 28.02.2013 20:21
co za pyszności
Andysz 19.09.2012 07:56
smaczne;)
ewelina/bunia 18.09.2012 20:53
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak