Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
pieczarki 4 szt
majonez 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane pieczarkami

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Pieczarki miksujemy w rozdrabniaczu, przesmażamy na lyżeczce masła. Jaja przecinamy na pół, wyciągamy żółtka które ucieramy z majonezem dodajemy pieczarki doprawiamy solą i pieprzem na każdą połówkę nakładamy farsz wierzch dekorujemy czerwoną marynowaną papryką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 17.04.2013 18:12
Takie jajeczka lubię
smakowita 25.08.2012 20:45
smakowite
malaczarna23 10.04.2012 07:57
smaczne
Wiesława1 03.03.2012 10:32
fajne
Wafelek2601 05.01.2012 09:30
rewelacja
traktorek 29.12.2011 20:32
piękne
Monika111 28.12.2011 16:31
fajny przepis :)
Dorota59 28.12.2011 16:22
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak