Jajka faszerowane pasztetem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4
  • majonez

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • pasztet

    8-10 dkg
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka przekroić wzdłuż na pól, wyjąć żółtka i rozetrzeć z majonezem. dodać pasztet do utartych żółtek . Dodać też posiekaną natkę, do smaku sól, pieprz , musztardę i dobrze utrzeć. Napełnić białka , udekorować.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justa32 12.07.2013 21:31
świetny pomysł na farsz do jajek
barbara11561 08.04.2013 16:11
bardzo ciekawe i proste nadzienie
Rybciia 27.08.2012 12:34
ciekawy przepis :-)
Maniek2 20.08.2012 17:06
bardzo fajne
olkaaa 10.03.2012 08:53
super
kuklik 14.02.2012 10:05
ale cuda
Ada-Gaba 12.02.2012 10:12
znakomite
junox 30.12.2011 12:18
pyszne
ela16 06.08.2011 10:57
super
Seba 29.06.2011 10:27
ale piękne i na pewno smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat